търсене
Приятели
Веридия 21

Природолечебни и М.И.Р. профилирани консултации от д-р Д. Пашкулев. Натурални продукти, книги, редакции, уеб презентации


Още...Мирта медикус & Медикус фарма

Разнообразни природни продукти от натурални билкови екстракти и хранителни добавки. Традиционно изложение "Алея на здравето"


Още...Тринога

Биодинамично и екоземеделие, устойчиво развитие, екология, изкуство, фестивали и др


Още...Природолечебен кабинет

Д-р Здравков – психиатър с дългогодишен опит в източната медицина, екип от разнопрофилни специалисти


Още...Усури

Списание за границите на познанието и отвъд тях


Още...Фурна Класанови, вегетариански и здравословен магазин

Слънце-луна


Още...MBM Cosmetics

Център за естетична медицина: д-р Мая Тачева и Владислав Данов


Още...Дуоника и чаткалина

Българските физкултурни системи за събуждане духа на сътрудничеството


Още...Институт за Интегрално Развитие

интегрално образование, сертификационни програми, семинари и уъркшопи, водени от световно признати преподаватели в областта на Интегралният подход на Кен Уилбър, Трансперсоналната и Интегралната психология, други  иновативни методи и школи


Още...Езотерична Клуб-Библиотека“ и информационен център "Виделина”

широк набор от книги, възможност за ползотворни срещи и разнообразни услуги


Още...Порталът към съзнателен живот

Оживено онлайн средище за интересуващите се от  школата на Учителя Дънов и други духовни учения, природната медицина, психологията, педагогиката и много други актуални теми


Още...Димитър Кръстев

Човекът е любимото дете на Вселената! Добре дошли в Храма на практичната мъдрост, чиито врати са широко отворени за всеки търсач на истината.Истината, която търсим, включва всички закони и принципи, водещи до качествен живот тук и сега. Също – техники и упражнения за разгръщане на съзидателния човешки потенциал, защото смятаме, че това е истинския път на човека – развитието, творческото разгръщане на индивида.


Още...Димитър Пашкулев

Здравейте! Радвам се на възможността да ви споделя моята визия за медицината и други свързани с нея, жизнено важни направления на нашия живот. Живот, който днес е често претрупан с какво ли не и чрез това ни изкушава да подценяваме действително важните за нас неща - здраве, вдъхновение, взаимоотношения... И нещо много важно - тяхното обсъждане ще се опитам да се провежда компетентно и с искреност!


Още...Студио Магая

В сърцето на София изгря ново пространство за личностно развитие – МАГАЙА – Център за Йога и Практики за развитие на Тялото, Ума и Духа, нов дом за всички търсещи хармония, щастие и пълноценен и смислен живот.
Място за релаксиране, обмен на идеи, смях, срещи с приятели, за изследване на себе си и света!


Още...VIVATA.bg

Вивата е здравна медия отговаряща на актуалните търсения на потребителите за качествена, актуална и професионално поднесена здравна информация.


Още...Преглед

Усури
уебсайт: http://usuri-bg.net

СПИСАНИЕ “УСУРИ”. Послания от много светове (www.usuri-bg.net)! Сп. „УСУРИ” изгрява с много лица в една голяма усмивка всеки месец... Така поне се е случвало вече повече от 50 пъти!
Сп. „УСУРИ” може да предложи на читателите си във всеки един от вече над 50-те си броя всъщност стотина страници.
Някои са цветни, други – не. Приключението обаче започва, щом се зачетете... Внезапно буквите от глаголицата придобиват свой сакрален смисъл и ви извисяват към небето. Към главната роля на Иисус в живота и културата ни, прибавяме още много – тези от филмите, в които режисьори и актьори го превъплъщават. Древността пък оживява в модерните уреди на една нова наука, наречена археоастрономия...

Темите в „УСУРИ” са тъй разнообразни, колкото е шарен и животът ни. Главната цел на изданието обаче е духовността, именно на нея се е посветило то. Прави го вече шеста година, с други думи опитва се да превърне любопитното, случайния интерес в традиция. Мечтае си за съхраняване на ценностите и за създаване на нови, в които човек живее в хармония с обкръжаващия го свят, а любовта към ближния твори чудеса...
Затова и един от авторите му е чак в Австралия – освен пътеписи, ни изпраща оттам и топлина. Друг пък живее в истински вайшнавски храм, но не в Индия, а насред китна Ирландия.

Освен посоките, списанието смесва и епохите. Докато разчитаме завещанието на траките в скалните ниши на Родопите, поглеждаме и в пророчествата на Артър Кларк за бъдещето.
„УСУРИ” пише за природата, пише за историята и нравите, за нашата собствена древност, но винаги му се иска не просто да те отвежда на пътешествие с новия си брой, но и да те превръща в свой приятел. Затова и толкова често гостите по страниците му се превръщат бързо и в негови автори.
При нас винаги има място – за нова тема, ново лице на списанието; за ново име в списъка с наши автори...
Така и усмивката ще е още по-щастлива. Чак до следващия месец!

Някои наши рубрики:
    * Българи от наше време – за феномените, които живеят сред нас...
    * Историята на филми, съхранили историята – за това, което хората забравят, но запечатаното от камерата е запомнила...
    * Казано е... – внимавайте какво говорите, за да не се сбъдне казаното...
    * Институт за просветление – за изкуството на себесътворяването...
    * Равновесието е здраве, здравето е равновесие – за древната наука за здравето Аюрведа...
    * Рейки поща – всички въпроси за жизнената енергия Рейки намират своите отговори...

Списание „УСУРИ” е месечно издание за култура, религия, езотерика, история и живот в хармония с природата и нас самите. Излиза всеки месец на 96 страници, 32 от които са за приложението „УСУРИ ЧЕРНО НА БЯЛО”. Повече информация може да получите от редакционните телефон и адрес:  02-806 12 41  или usuri@ged-bg.net.


САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ...