търсене
Приятели
Веридия 21

Природолечебни и М.И.Р. профилирани консултации от д-р Д. Пашкулев. Натурални продукти, книги, редакции, уеб презентации


Още...Мирта медикус & Медикус фарма

Разнообразни природни продукти от натурални билкови екстракти и хранителни добавки. Традиционно изложение "Алея на здравето"


Още...Тринога

Биодинамично и екоземеделие, устойчиво развитие, екология, изкуство, фестивали и др


Още...Природолечебен кабинет

Д-р Здравков – психиатър с дългогодишен опит в източната медицина, екип от разнопрофилни специалисти


Още...Усури

Списание за границите на познанието и отвъд тях


Още...Фурна Класанови, вегетариански и здравословен магазин

Слънце-луна


Още...MBM Cosmetics

Център за естетична медицина: д-р Мая Тачева и Владислав Данов


Още...Дуоника и чаткалина

Българските физкултурни системи за събуждане духа на сътрудничеството


Още...Институт за Интегрално Развитие

интегрално образование, сертификационни програми, семинари и уъркшопи, водени от световно признати преподаватели в областта на Интегралният подход на Кен Уилбър, Трансперсоналната и Интегралната психология, други  иновативни методи и школи


Още...Езотерична Клуб-Библиотека“ и информационен център "Виделина”

широк набор от книги, възможност за ползотворни срещи и разнообразни услуги


Още...Порталът към съзнателен живот

Оживено онлайн средище за интересуващите се от  школата на Учителя Дънов и други духовни учения, природната медицина, психологията, педагогиката и много други актуални теми


Още...Димитър Кръстев

Човекът е любимото дете на Вселената! Добре дошли в Храма на практичната мъдрост, чиито врати са широко отворени за всеки търсач на истината.Истината, която търсим, включва всички закони и принципи, водещи до качествен живот тук и сега. Също – техники и упражнения за разгръщане на съзидателния човешки потенциал, защото смятаме, че това е истинския път на човека – развитието, творческото разгръщане на индивида.


Още...Димитър Пашкулев

Здравейте! Радвам се на възможността да ви споделя моята визия за медицината и други свързани с нея, жизнено важни направления на нашия живот. Живот, който днес е често претрупан с какво ли не и чрез това ни изкушава да подценяваме действително важните за нас неща - здраве, вдъхновение, взаимоотношения... И нещо много важно - тяхното обсъждане ще се опитам да се провежда компетентно и с искреност!


Още...Студио Магая

В сърцето на София изгря ново пространство за личностно развитие – МАГАЙА – Център за Йога и Практики за развитие на Тялото, Ума и Духа, нов дом за всички търсещи хармония, щастие и пълноценен и смислен живот.
Място за релаксиране, обмен на идеи, смях, срещи с приятели, за изследване на себе си и света!


Още...VIVATA.bg

Вивата е здравна медия отговаряща на актуалните търсения на потребителите за качествена, актуална и професионално поднесена здравна информация.


Още...Преглед

Дуоника и чаткалина
уебсайт: http://duonika.org

ДУОНИКА И ЧАТКАЛИНА. Това са две системи, базирани на общата философска концепция, че най-печелившата нагласа в един динамичен и непредвидим свят е тази на сътрудничеството. Когато човек е с нагласата за сътрудничество, той не се бори с препятствия и проблеми, а търси начините, решенията и леката танцова стъпка. Затова и Дуоника и Чаткалина се играят с партньор и се доближават до танцуването. По този начин веднага се разбира и преживява феномена на равнопоставеното сътрудничество, което ефективно променя живота ви към по-добро.
    Дуоника е по-фитнес ориентирана, тоест двамата партньори, помагайки си правят различни упражнения и могат да работят за сила, гъвкавост, равновесие, координация на движенията и др. Започва се със загрявка, преминава се през същинска част с по-силови упражнения и се завършва с релаксация. Включил съм и някои масажни похвати, които помагат за по-бързо и приятно възстановяване на мускулите. С Дуоника може да се работи и по проблемни зони на тялото. Всяко упражнение се изпълнява много бавно на фона на приятни мелодии.
    Чаткалина е танцова технология - тук освен сътрудничество имаме и творчество, защото след като се усвоят основните модули и позиции на тялото, двамата партньори могат да създават свои, уникални танцови хореографии и то на избрана от тях мелодия. Комбинациите са безкрайни.
Перспективите са национални и международни фестивали! Сега е моментът да започнете и да практикувате Дуоника и Чаткалина едновременно за:
• Собствено удоволствие
• Полза за тялото и психиката
• Изява в страната и чужбина
• Преподаване, водене на групи
• Изкарване на пари по приятни начини.
За повече инфо, Димитър Кръстев, dimitar@duonika.org,  www.duonika.org.


САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ...