търсене
Приятели
Веридия 21

Природолечебни и М.И.Р. профилирани консултации от д-р Д. Пашкулев. Натурални продукти, книги, редакции, уеб презентации


Още...Мирта медикус & Медикус фарма

Разнообразни природни продукти от натурални билкови екстракти и хранителни добавки. Традиционно изложение "Алея на здравето"


Още...Тринога

Биодинамично и екоземеделие, устойчиво развитие, екология, изкуство, фестивали и др


Още...Природолечебен кабинет

Д-р Здравков – психиатър с дългогодишен опит в източната медицина, екип от разнопрофилни специалисти


Още...Усури

Списание за границите на познанието и отвъд тях


Още...Фурна Класанови, вегетариански и здравословен магазин

Слънце-луна


Още...MBM Cosmetics

Център за естетична медицина: д-р Мая Тачева и Владислав Данов


Още...Дуоника и чаткалина

Българските физкултурни системи за събуждане духа на сътрудничеството


Още...Институт за Интегрално Развитие

интегрално образование, сертификационни програми, семинари и уъркшопи, водени от световно признати преподаватели в областта на Интегралният подход на Кен Уилбър, Трансперсоналната и Интегралната психология, други  иновативни методи и школи


Още...Езотерична Клуб-Библиотека“ и информационен център "Виделина”

широк набор от книги, възможност за ползотворни срещи и разнообразни услуги


Още...Порталът към съзнателен живот

Оживено онлайн средище за интересуващите се от  школата на Учителя Дънов и други духовни учения, природната медицина, психологията, педагогиката и много други актуални теми


Още...Димитър Кръстев

Човекът е любимото дете на Вселената! Добре дошли в Храма на практичната мъдрост, чиито врати са широко отворени за всеки търсач на истината.Истината, която търсим, включва всички закони и принципи, водещи до качествен живот тук и сега. Също – техники и упражнения за разгръщане на съзидателния човешки потенциал, защото смятаме, че това е истинския път на човека – развитието, творческото разгръщане на индивида.


Още...Димитър Пашкулев

Здравейте! Радвам се на възможността да ви споделя моята визия за медицината и други свързани с нея, жизнено важни направления на нашия живот. Живот, който днес е често претрупан с какво ли не и чрез това ни изкушава да подценяваме действително важните за нас неща - здраве, вдъхновение, взаимоотношения... И нещо много важно - тяхното обсъждане ще се опитам да се провежда компетентно и с искреност!


Още...Студио Магая

В сърцето на София изгря ново пространство за личностно развитие – МАГАЙА – Център за Йога и Практики за развитие на Тялото, Ума и Духа, нов дом за всички търсещи хармония, щастие и пълноценен и смислен живот.
Място за релаксиране, обмен на идеи, смях, срещи с приятели, за изследване на себе си и света!


Още...VIVATA.bg

Вивата е здравна медия отговаряща на актуалните търсения на потребителите за качествена, актуална и професионално поднесена здравна информация.


Още...Преглед

Институт за Интегрално Развитие
уебсайт: http://integral-bg.eu


ИНСТИТУТ ЗА ИНТЕГРАЛНО РАЗВИТИЕ (ИИР) – интегрално образование, сертификационни програми, семинари и уъркшопи, водени от световно признати преподаватели и водещи в областта на Интегралният подход на Кен Уилбър, Трансперсоналната и Интегралната психология, както и на много други  иновативни методи и школи, насочени към пълноценното и хармонично съществуване на човека на всички нива – физиологично, емоционално, ментално, социално, културално, професионално, духовно.
ИИР е организация, която се стреми да предлага интегрално, интердисциплинарно обучение и образование, за всички хора, въвлечени в потока на личностната трансформация и на трансформацията на света, в който живеем. Интегралният подход обединява най-доброто от древниото знание с най-доброто от съвременната наука, свързвайки всички аспекти на вселената, на духа и на живота - биологичен, емоционален, социален, културален и духовен.
Активностите на ИИР са базирани на основните стълбове на новата Интегрална парадигма и са насочни към формирането на нови подходи към работата, обрзованието, творчеството, здравето, духовността, изкуството, екологията, бизнесът и всички останали области на живота. Основната ни цел е да предоставяме възможности за обучение в иновативни и авангардни направления, които още нямат своето присъствие в България, и да вървим в посока  на постепенното и съвместно изграждане на интегрална общност. Вярваме, че по-широката теоретична база, както и по-богатия инструментариум, с който ще разполагат хората преминали през различните обучения, ще ги направят проактивни и способни да се справят с предизвикателствата на живота по един балансиран и хармоничен начин, а също така ще им даде потенциала  и средствата да помагат на хората около себе си.
Институтът също така работи в тясно сътрудничество с подобни организации извън България.
Основни обучителни направления:
1. Квалификационна, три модулна програма на International Free Breathing Association (IFBA) за обучение на сертифицирани водещи на сесии по Свободно Дишане. Общата продължителност на програмата е три петдневни модула. Завършилите програмата получават международно признат сертификат удостоверяващ правоспособността им да водят индивидуални и групови сесии.
2. Въведение в Интегралната теория и практика. Квалификационен тридневен семинар. За всички докоснали се до интегралния подход, до брилянтно построената нова Интегрална парадигма, това ще бъде първият жив допир до Интегралните теории и Life практики.
3. Kвалификационен тренинг по Енергийна Психология и Психотерапия на “Association for the Advancement of Meridian Energy Therapies” (AAMET) UK.  Включва обучение   в три от водещите направления - EFT, TAT, BSFF.
За повече информация: www.integral-bg.eu. София, бул. Христо Ботев № 10, ет. 3, тел. 02/ 952 62 68 и  0899 809740


САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ...