търсене
Приятели
Веридия 21

Природолечебни и М.И.Р. профилирани консултации от д-р Д. Пашкулев. Натурални продукти, книги, редакции, уеб презентации


Още...Мирта медикус & Медикус фарма

Разнообразни природни продукти от натурални билкови екстракти и хранителни добавки. Традиционно изложение "Алея на здравето"


Още...Тринога

Биодинамично и екоземеделие, устойчиво развитие, екология, изкуство, фестивали и др


Още...Природолечебен кабинет

Д-р Здравков – психиатър с дългогодишен опит в източната медицина, екип от разнопрофилни специалисти


Още...Усури

Списание за границите на познанието и отвъд тях


Още...Фурна Класанови, вегетариански и здравословен магазин

Слънце-луна


Още...MBM Cosmetics

Център за естетична медицина: д-р Мая Тачева и Владислав Данов


Още...Дуоника и чаткалина

Българските физкултурни системи за събуждане духа на сътрудничеството


Още...Институт за Интегрално Развитие

интегрално образование, сертификационни програми, семинари и уъркшопи, водени от световно признати преподаватели в областта на Интегралният подход на Кен Уилбър, Трансперсоналната и Интегралната психология, други  иновативни методи и школи


Още...Езотерична Клуб-Библиотека“ и информационен център "Виделина”

широк набор от книги, възможност за ползотворни срещи и разнообразни услуги


Още...Порталът към съзнателен живот

Оживено онлайн средище за интересуващите се от  школата на Учителя Дънов и други духовни учения, природната медицина, психологията, педагогиката и много други актуални теми


Още...Димитър Кръстев

Човекът е любимото дете на Вселената! Добре дошли в Храма на практичната мъдрост, чиито врати са широко отворени за всеки търсач на истината.Истината, която търсим, включва всички закони и принципи, водещи до качествен живот тук и сега. Също – техники и упражнения за разгръщане на съзидателния човешки потенциал, защото смятаме, че това е истинския път на човека – развитието, творческото разгръщане на индивида.


Още...Димитър Пашкулев

Здравейте! Радвам се на възможността да ви споделя моята визия за медицината и други свързани с нея, жизнено важни направления на нашия живот. Живот, който днес е често претрупан с какво ли не и чрез това ни изкушава да подценяваме действително важните за нас неща - здраве, вдъхновение, взаимоотношения... И нещо много важно - тяхното обсъждане ще се опитам да се провежда компетентно и с искреност!


Още...Студио Магая

В сърцето на София изгря ново пространство за личностно развитие – МАГАЙА – Център за Йога и Практики за развитие на Тялото, Ума и Духа, нов дом за всички търсещи хармония, щастие и пълноценен и смислен живот.
Място за релаксиране, обмен на идеи, смях, срещи с приятели, за изследване на себе си и света!


Още...VIVATA.bg

Вивата е здравна медия отговаряща на актуалните търсения на потребителите за качествена, актуална и професионално поднесена здравна информация.


Още...Преглед

Димитър Кръстев
уебсайт: http://duonika.org

Основите на този Храм са изградени от достигнатото досега знание, което ни ориентира за Пътя на радостта, успехите, щастието…накратко – това е Пътят към пълноценното живеене.

Ние сме хора, които знаят, че съществува лесно достъпна пресечна зона между личен и обществен интерес и се стараем да оставаме в нея.
Ние сме убедени, че всеки човек е уникален различен от всички останали хора и затова най-печелившото общуване е равнопоставеното сътрудничество между осъзнали своята уникалност индивиди.
Според нас смисълът на живота за всеки човек може да бъде преживян, само когато той разгърне целия си потенциал като уникален индивид.
Убедени сме, че насладата, творческото вдъхновение, екстазът са по-силните еволюционни фактори от мъката и страданието.
Затова препоръчваме като методи сътрудничеството и танца, вместо борбата. При борбата има прекомерни усилия, спечелил и загубил, а при сътрудничеството има радост, творчество, интелигентност и двама спечелили! И особено - оригиналните, български танцови техники Дуоника и Чаткалина са приятен и резултатен път към истинския дух на сътрудничеството!
Диапазонът, който обхваща Храмът на практичната мъдрост е доста широк – от съзерцанието до любовта, като преминава през спокойствието, разбирането, сътрудничеството, вдъхновението, творчеството, смеха, радостта, танца …
 

 

Обадете ни се!
Телефони: 02/ 857 46 69 ;  0888 71 17 87, 0876 19 58 53; електронни адреси: dimitar@duonika.org, duonika7@gmail.com.

 


САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ...