търсене
Приятели
Веридия 21

Природолечебни и М.И.Р. профилирани консултации от д-р Д. Пашкулев. Натурални продукти, книги, редакции, уеб презентации


Още...Мирта медикус & Медикус фарма

Разнообразни природни продукти от натурални билкови екстракти и хранителни добавки. Традиционно изложение "Алея на здравето"


Още...Тринога

Биодинамично и екоземеделие, устойчиво развитие, екология, изкуство, фестивали и др


Още...Природолечебен кабинет

Д-р Здравков – психиатър с дългогодишен опит в източната медицина, екип от разнопрофилни специалисти


Още...Усури

Списание за границите на познанието и отвъд тях


Още...Фурна Класанови, вегетариански и здравословен магазин

Слънце-луна


Още...MBM Cosmetics

Център за естетична медицина: д-р Мая Тачева и Владислав Данов


Още...Дуоника и чаткалина

Българските физкултурни системи за събуждане духа на сътрудничеството


Още...Институт за Интегрално Развитие

интегрално образование, сертификационни програми, семинари и уъркшопи, водени от световно признати преподаватели в областта на Интегралният подход на Кен Уилбър, Трансперсоналната и Интегралната психология, други  иновативни методи и школи


Още...Езотерична Клуб-Библиотека“ и информационен център "Виделина”

широк набор от книги, възможност за ползотворни срещи и разнообразни услуги


Още...Порталът към съзнателен живот

Оживено онлайн средище за интересуващите се от  школата на Учителя Дънов и други духовни учения, природната медицина, психологията, педагогиката и много други актуални теми


Още...Димитър Кръстев

Човекът е любимото дете на Вселената! Добре дошли в Храма на практичната мъдрост, чиито врати са широко отворени за всеки търсач на истината.Истината, която търсим, включва всички закони и принципи, водещи до качествен живот тук и сега. Също – техники и упражнения за разгръщане на съзидателния човешки потенциал, защото смятаме, че това е истинския път на човека – развитието, творческото разгръщане на индивида.


Още...Димитър Пашкулев

Здравейте! Радвам се на възможността да ви споделя моята визия за медицината и други свързани с нея, жизнено важни направления на нашия живот. Живот, който днес е често претрупан с какво ли не и чрез това ни изкушава да подценяваме действително важните за нас неща - здраве, вдъхновение, взаимоотношения... И нещо много важно - тяхното обсъждане ще се опитам да се провежда компетентно и с искреност!


Още...Студио Магая

В сърцето на София изгря ново пространство за личностно развитие – МАГАЙА – Център за Йога и Практики за развитие на Тялото, Ума и Духа, нов дом за всички търсещи хармония, щастие и пълноценен и смислен живот.
Място за релаксиране, обмен на идеи, смях, срещи с приятели, за изследване на себе си и света!


Още...VIVATA.bg

Вивата е здравна медия отговаряща на актуалните търсения на потребителите за качествена, актуална и професионално поднесена здравна информация.


Още...Преглед

Димитър Пашкулев
уебсайт: http://dpashkulev.info

Нека да работим за медицина, в центъра на която да е Човекът!

 

- Преди всичко - да не вреди! Всеки диагностичен и лечебен метод има своята стойност. Все пак, на преден план е добре да излязат методи като фитотерапия, диета, физиотерапия, хомеопатия, цветолечение, ароматотерапия, психотерапия и източна медицина.
 
- Цялостен подход! Здравето в широк смисъл включва и душевна хармония, многостранно развитие, взаимопомощ и грижа за околната среда. Това е една интегрална медицина, която си сътрудничи активно с другите конструктивни направления.
 
- Индивидуален подход! Той се проявява чрез задълбочено изучаване на типологиите и отделяне на достатъчно време за всеки нуждаещ се, за да бъдат разбрани неговите уникални психофизиологични особености, според които се дават и препоръките.
 
- Здраве и знание за всички! В сайта ми ще намерите общодостъпни консултации, природни продукти**, книги и редакции, както и солидни обеми напълно безплатни информации - директно тук и чрез препратки към други високополезни интернет адреси.
 
- Отвореност към сътрудничество! Не само с вече утвърдените партньори (главно производители на природни продукти и книгоиздателства) - може да работим с всички, които споделят изброените принципи и ценности. Обадете се!
 

Телефони: (02) 871 50 47; 0888 214483;
Електронна поща: dpashkulev@yahoo.com


САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ...