Димитър Кръстев

Човекът е любимото дете на Вселената! Добре дошли в Храма на практичната мъдрост, чиито врати са широко отворени за всеки търсач на истината.Истината, която търсим, включва всички закони и принципи, водещи до качествен живот тук и сега. Също – техники и упражнения за разгръщане на съзидателния човешки потенциал, защото смятаме, че това е истинския път на човека – развитието, творческото разгръщане на индивида.

уебсайт: http://duonika.org

Основите на този Храм са изградени от достигнатото досега знание, което ни ориентира за Пътя на радостта, успехите, щастието…накратко – това е Пътят към пълноценното живеене.
Ние сме хора, които знаят, че съществува лесно достъпна пресечна зона между личен и обществен интерес и се стараем да оставаме в нея.
Ние сме убедени, че всеки човек е уникален различен от всички останали хора и затова най-печелившото общуване е равнопоставеното сътрудничество между осъзнали своята уникалност индивиди.
Според нас смисълът на живота за всеки човек може да бъде преживян, само когато той разгърне целия си потенциал като уникален индивид.
Убедени сме, че насладата, творческото вдъхновение, екстазът са по-силните еволюционни фактори от мъката и страданието.
Затова препоръчваме като методи сътрудничеството и танца, вместо борбата. При борбата има прекомерни усилия, спечелил и загубил, а при сътрудничеството има радост, творчество, интелигентност и двама спечелили! И особено - оригиналните, български танцови техники Дуоника и Чаткалина са приятен и резултатен път към истинския дух на сътрудничеството!
Диапазонът, който обхваща Храмът на практичната мъдрост е доста широк – от съзерцанието до любовта, като преминава през спокойствието, разбирането, сътрудничеството, вдъхновението, творчеството, смеха, радостта, танца …

Обадете ни се!
Телефони: 02/ 857 46 69 ;  0888 71 17 87, 0876 19 58 53; електронни адреси: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© Copyright 2024 М.И.Р. Всички права запазени.