Порталът към съзнателен живот

Оживено онлайн средище за интересуващите се от  школата на Учителя Дънов и други духовни учения, природната медицина, психологията, педагогиката и много други актуални теми

уебсайт: http://beinsadouno.com

ПОРТАЛЪТ КЪМ СЪЗНАТЕЛЕН ЖИВОТ!

www.beinsadouno.com e информационно ориентиран портал, посветен на пробуждането на съзнанието и неговите необятни възможности. Мисията на сайта е да бъде в помощ на тръгналите по пътя на себепознание. Основен източник на вдъхновение за основателите на сайта е Беинса Дуно (Петър Дънов) и философско-езотеричното му учение, разбирано в неговия универсален аспект.
Вниманието на аудиторията се насочва към универсалните истини, изложени в лекциите и беседите и приложението им във всекидневния живот.

Целта на Портала не е да дава директни отговори на търсещите, а по-скоро да предоставя подходяща виртуална среда, в която те да четат, мислят и споделят своя опит. Учейки се един от друг и черпейки от изворите на древната мъдрост, участниците имат възможност да преоткрият нови аспекти на собствената си същност, да разберат по-добре себе си и света, в който живеем!

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© Copyright 2024 М.И.Р. Всички права запазени.