Димитър Пашкулев

Здравейте! Радвам се на възможността да ви споделя моята визия за медицината и други свързани с нея, жизнено важни направления на нашия живот. Живот, който днес е често претрупан с какво ли не и чрез това ни изкушава да подценяваме действително важните за нас неща - здраве, вдъхновение, взаимоотношения... И нещо много важно - тяхното обсъждане ще се опитам да се провежда компетентно и с искреност!

уебсайт: http://dpashkulev.info

Нека да работим за медицина, в центъра на която да е Човекът!

- Преди всичко - да не вреди! Всеки диагностичен и лечебен метод има своята стойност. Все пак, на преден план е добре да излязат методи като фитотерапия, диета, физиотерапия, хомеопатия, цветолечение, ароматотерапия, психотерапия и източна медицина.
 
- Цялостен подход! Здравето в широк смисъл включва и душевна хармония, многостранно развитие, взаимопомощ и грижа за околната среда. Това е една интегрална медицина, която си сътрудничи активно с другите конструктивни направления.
 
- Индивидуален подход! Той се проявява чрез задълбочено изучаване на типологиите и отделяне на достатъчно време за всеки нуждаещ се, за да бъдат разбрани неговите уникални психофизиологични особености, според които се дават и препоръките.
 
- Здраве и знание за всички! В сайта ми ще намерите общодостъпни консултации, природни продукти**, книги и редакции, както и солидни обеми напълно безплатни информации - директно тук и чрез препратки към други високополезни интернет адреси.
 
- Отвореност към сътрудничество! Не само с вече утвърдените партньори (главно производители на природни продукти и книгоиздателства) - може да работим с всички, които споделят изброените принципи и ценности. Обадете се!

Телефони: (02) 871 50 47; 0888 214483;
Електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© Copyright 2024 М.И.Р. Всички права запазени.