VIVATA.bg

Вивата е здравна медия отговаряща на актуалните търсения на потребителите за качествена, актуална и професионално поднесена здравна информация.

уебсайт: http://vivata.bg/

На разположение са десетки категории, здравен каталог, интереактивен начин да задавате въпроси на специалисти по наболял проблем. Сайтът е за всички, които се интересуват от това как да бъдат здрави, как да се предпазят от рисковете на съвременния начин на живот, да водят хармоничен и здраволсовен живот. Ще намерите актуални публикации за здравословно хранене, билколечение, фитнес и йога, грижа и възпитание на детето, антистрес методи, актиални лечебни методи, интервюта със специалисти. Сайтът Vivata.bg е довереният ви спътник в лабиринта към вашето здраве.

Приятели и сътрудници

Човекът е любимото дете на Вселената! Добре дошли в Храма на практичната мъдрост, чиито врати са широко отворени за всеки търсач на истината.Истината, която търсим, включва всички закони и принципи, водещи до качествен живот тук и сега. Също – техники и упражнения за разгръщане на съзидателния човешки потенциал, защото смятаме, че това е истинския път на човека – развитието, творческото разгръщане на индивида.

Новости

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

© Copyright 2019 М.И.Р. Всички права запазени.